В предпоследния ден от кампанията Костадин Костадинов гостува в Стара

...
 В предпоследния ден от кампанията Костадин Костадинов гостува в Стара
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Балотаж в Стара Загора ще има

 izbori_2023_v1_015

 

В предпоследния ден от акцията Костадин Костадинов гостува в Стара Загора, от където сподели, че " Възраждане " ще е на балотаж в града.

Казаното от него се удостоверява и от изявления в други медии като " Сега ", съгласно които балотажът сред Живко Тодоров и Искра Михайлова е изцяло вероятен, оповестяват от пресцентъра на партията.

Ето по какъв начин и Искра Михайлова - претендентът за кмет от " Възраждане ", се обърна към съгражданите си, за чието доверие се бори:

„ Когато някой каже, че нещо е невероятно, нормално различен човек към този момент го прави.

В последните дни на предизборната акция тезите на актуалното ръководство на ГЕРБ са две:

1. Няма да има балотаж

2. Кметът не може да направи нищо за " Марица изток ".

Балотаж ще има. А проблемите на " Марица изток " ще бъдат приоритет на кмета, в случай че този кмет съм аз.

През последните две години ми обясняваха, че няма процедура за предоговаряне на ПВУ. Намерихме я. Решението на Народно събрание от януари е реалност.

Обясняваха ми, че съм в съпротива и няма да убедя още 6 разнообразни политически групи към решението за понижаване уговорките на комплекса по ПВУ. Отне ми три месеца, само че съумях.

Обясняваха ми, че най-хубавото е да си разпродадем земите на мините, с цел да не ги рекултивираме и няма по какъв начин да останат държавни. Написахме непробиваем текст по какъв начин да са държавни.

Казаха ми: Никога няма да убедиш Народно събрание да поддържа решението. Успяхме, въпреки да беше едно от най-трудните неща.

Мога да давам образци до на следващия ден. За комплекса и за доста други неща, като поименното гласоподаване в нашия общински съвет, за което от 4 гласа ЗА, след два месеца твърдоглавие и дейности станаха 49 от 51.

Когато ми се каже по какъв начин нещо не може да стане, единственото което се случва, е да желая да намеря 100 метода по какъв начин може. Никоя граница не може да ме спре, когато имам вяра, че нещо е вярно и в интерес на моя народ и моята страна.

16 години оправдания, далавери и схеми на мен персонално ми стигат. Гласувайте и убедете хората към вас да гласоподават, тъй като всичко може. Само да искаш. " написа Михайлова в профила си в обществената мрежа Facebook

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР